Τιμή ρινοπλαστικής: Τελικό Κόστος Χειρουργείου Πλαστικής στη μύτη

Πως διαμορφώνεται το κόστος μιας ρινοπλαστικής ; Ποια θα είναι  η τελική τιμή της ρινοπλαστικής σας επέμβασης; Πως μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή στο Εξειδικευμένο Κέντρο Ρινοπλαστικής Exelixis Medical Institute;

Ρινοπλαστική: Ρυθμίζουμε το Τελικό Κόστος σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες

teliko kostos timi times rinoplastikis plastikis sti myth
Αναφορικά με το κόστος της ρινοπλαστικής σας, θα θέλαμε αρχικά να σας ενημερώσουμε ότι λόγω των εξαιρετικών συνεργασιών με ιδιωτικές κλινικές στην Αθήνα μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του καταλληλότερου οικονομικού πακέτου για τη δική σας ξεχωριστή περίπτωση.

Τιμές Ρινοπλαστικής & Ποιοι είναι οι Παράγοντες που Καθορίζουν το Τελικό Κόστος της Επέμβασης

kostos Rinoplastikis epemvasis 2020 fotografia prin kai meta to xeirourgeio plastikis sti miti

Το κόστος εξαρτάται από  παραμέτρους όπως :

 • Επίπεδο ρινοπλαστικής
 • Αναγκαιότητα λήψης μοσχευμάτων
 • Πιθανός συνδυασμός πλαστικής στη μύτη με ευθειασμό διαφράγματοςτοποθέτηση ενθεμάτων στο πηγούνι κα.

Την τιμή διαμορφώνουν επίσης παράμετροι όπως :

 • H πιθανή ιδιωτική ή δημόσια ασφάλεια την οποία διαθέτετε
 • Η θέση νοσηλείας που θα επιλέξετε
 • Ο τρόπος αποπληρωμής κα.

Η κλασσική επέμβαση αρχικής ρινοπλαστικής η οποία ταυτόχρονα βελτιώνει ή / και μονιμοποιεί τη σωστή ρινική αναπνοή έχει κόστος το οποίο μπορούμε να πούμε ότι ξεκινάει από το ποσό των δύο χιλιάδων οκτακοσίων ευρώ.

Η ρινοπλαστική με Υπερήχους με το Εξελιγμένο σύστημα Piezo – Ultrasonic Diamond Rhinoplasty την οποία χρησιμοποιούμε από το 2017 έχει κανονικά αυξημένο κόστος λόγω της χρήσης του ιδίου του συστήματος και των αναλωσίμων που χρησιμοποιούνται.

Αναγνωρισμένος ως Εxpert στη ρινοπλαστική με υπερήχους ο Δρ. Μοιρέας έχει αποφασίσει για το παρόν χρονικό διάστημα να μην υπάρχει η φυσιολογική αύξηση του κόστους και η τελική τιμή να παραμένει αυτή μιας κλασσικής επέμβασης με τα συμβατικά χειρουργικά εργαλεία (οστεοτόμους, ράσπες κλπ).

Σε κάποιες εξειδικευμένες περιπτώσεις ακολουθούμε μικρής παρεμβατικότητας τεχνικές ρινοπλαστικής με τις οποίες το κόστος ελαττώνεται σημαντικά (έως και στα 1200 € χίλια διακόσια ευρώ).

Ευελιξία & δυνατότητα επιλογών

Times Rinoplastikis Epemvasis. Teliko Kostos Xeiroyrgeiou Plastikihs Sti Miti. Dr Mireas Ultrasonic Rhinoplasty Athens Greece

Στο Exelixis MI για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση φροντίσαμε να υπάρχουν διαφορετικές επιλογές όσον αφορά στην αποπληρωμή του κόστους της ρινοπλαστικής σας

 • Πληρωμή με μετρητά
 • Πληρωμή με διατραπεζική μεταφορά (ΙΒΑΝ - Τραπεζικός Λογαριασμός Τράπεζας Πειραιώς & Eurobank)
 • Πληρωμή με πιστωτική κάρτα Visa - Mastercard
 • Πληρωμή με χρήση του ιδιωτικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας (εάν σε αυτό προβλέπεται κάλυψη της διενεργούμενης επέμβασης)

Ρινοπλαστική Επέμβαση : Τελικό Κόστος & Value for Money : Σχέση Τιμής - Ποιότητας Υπηρεσιών

Στο πλέον Εξειδικευμένο Κέντρο Ρινοπλαστικής Exelixis Medical Instutute Athens μπορούμε να εγγυηθούμε το άψογο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα μετά από κάθε ρινοπλαστική επέμβαση.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι από την σχέση ποιότητας και τιμής των υπηρεσιών μας.

Στο Exelixis MI με την On-line προετοιμασία χειρουργείου και τον σχεδιασμό Medical tourism εξυπηρετούμε ασθενείς όχι μόνο από την Αθήνα, αλλά και από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο καθώς και από χώρες του εξωτερικού.

Η σελίδα του κόστους ανανεώνεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Βλέπετε: Τιμές - Κόστη Ρινοπλαστικής Επέμβασης 2023.

Ορισμένες δικές σας επιλογές τις οποίες μπορείτε αναλόγως να τροποποιήσετε -όπως για παράδειγμα η αλλαγή της θέσης νοσηλείας την οποία εσείς επιλέγετε- μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του συνολικού κόστους.

Αρχικά θα πρέπει πρώτα να αποσαφηνιστεί το ίδιο το χειρουργείο το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Αυτό γίνεται στα πλαίσια της πρώτης επίσκεψης.

Πρώτη Επίσκεψη στο Ιατρείο – 3D Προσομοίωση Πλαστικής στη Μύτη – Χειρουργείο : Συνολικό Κόστος

Οι ασθενείς ερχόμενοι σε εμάς συνειδητοποιούν με ακρίβεια το τι μπορούν να περιμένουν από τη δική τους ρινοπλαστική επέμβαση.

Ο Δρ. Γεώργιος Μοιρέας, Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος με Εξειδίκευση στη Ρινοπλαστική & Πλαστική Χειρουργική προσώπου, αναγνωρισμένος από την παγκόσμια ιατρική κοινότητα διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις επεμβάσεις ρινοπλαστικής.

Η ολοκληρωμένη πρώτη επίσκεψη στο ιατρείο και το Consultation διαρκεί 1 ώρα και περιλαμβάνει:

 • Λήψη ιστορικού ασθενούς και κλινική εκτίμηση
 • Eνδοσκόπηση του εσωτερικού της μύτης , καταγραφή του βίντεο σε υπολογιστή και εντοπισμός τυχόν εσωτερικών προβλημάτων της μύτης, όπως για παράδειγμα πολύποδες ή κόγχες που εμποδίζουν τη σωστή αναπνοή
 • 3D προσομοίωση του αποτελέσματος της πλαστικής στη μύτη σας με το Vectra 3D Imaging System -Canfield Scientific NJ – USA
 • Συζήτηση με τον Εξειδικευμένο ΩΡΛ Ρινοχειρουργό Δρ. Μοιρέα
Kostos Rinoplastikis Prosomoiosis. Timi Xeiroyrgeiou Plastikis Sti Myti 2020. Dr Mireas Ultrasonic Rhinoplasty Athens

Η 3D προσομοίωση του αποτελέσματος της πλαστικής στη μύτη σας προσφέρεται δωρεάν

Το τελικό κόστος της επίσκεψής σας είναι 70 ευρώ. Πρόκειται για το κόστος μιας συμβατικής επίσκεψης. Δεν χρεώνεστε δηλαδή την τρισδιάστατη προσομοίωση την οποία σας παρέχουμε ως προσφορά.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το κόστος μόνο της τρισδιάστατης προσομοίωσης πλαστικής επέμβασης στη μύτη σε χώρες του εξωτερικού ανέρχεται περίπου τα 250 ευρώ, ενώ ασφαλώς δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης εντός Ελλάδας, διότι το τρισδιάστατο σύστημα προσομοίωσης Vectra 3D της Canfield USA μπορείτε να το βρείτε αποκλειστικά και μόνο στο VIP-Rhinoplasty Center του Exelixis Medical Institute Athens.

Συχνές ερωτήσεις για το Τελικό Κόστος του Χειρουργείου της Ρινοπλαστικής

Με ποιους τρόπους μπορώ να πληρώσω τη ρινοπλαστική μου;

Μετά το χειρουργείο ρινοπλαστικής μπορείτε να πληρώσετε με μεταφορά χρημάτων μέσω e-banking, με πιστωτική κάρτα ή με μετρητά.


Μπορώ να πληρώσω την επέμβαση με πιστωτική κάρτα; Ποιες πιστωτικές δέχεστε;

Βεβαίως, μπορείτε να πληρώσετε τα έξοδα της ρινοπλαστικής σας με πιστωτική κάρτα. Στο Vip-Rhinoplasty Center δεχόμαστε κάρτες Visa και Mastercard.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την ιδιωτική μου ασφάλεια για την κάλυψη των εξόδων;

Η κάλυψη των εξόδων οποιουδήποτε χειρουργείου εξαρτάται από το συμβόλαιο το οποίο έχετε συνάψει με την ασφαλιστική σας εταιρεία. Γενικά οι αισθητικές επεμβάσεις δεν καλύπτονται από τις ασφαλιστικές εταιρείες, ενώ σε περιπτώσεις που το πρόβλημα είναι λειτουργικό ανάλογα με το συμβόλαιό σας μπορεί να υπάρχει κάλυψη, μερική ή ολική.


Συμμετέχει ο ΕΟΠΥΥ στην κάλυψη των εξόδων μιας αισθητικής ρινοπλαστικής επέμβασης;

Όχι. Ο ΕΟΠΥΥ δεν καλύπτει επεμβάσεις τέτοιου είδους αισθητικές επεμβάσεις

Συμμετέχει ο ΕΟΠΠΥ στην κάλυψη των εξόδων μιας επέμβασης ευθειασμού ρινικού διαφράγματος ή λειτουργικής ρινοπλαστικής;

Εφόσον η ρινοπλαστική γίνεται για λειτουργικούς λόγους και περιλαμβάνει παρεμβάσεις όπως η διόρθωση στραβού διαφράγματος, ρινικές κόγχες κα. μπορεί να υπάρχει συμμετοχή του ΕΟΠΠΥ στα έξοδα του χειρουργείου.

Αξιολόγηση
Βαθμός4,8/5 (σε 24 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα