Το Εξειδικευμένο Κέντρο Ρινοπλαστικής VIP-Rhinoplasty Center

Tο VIP-Rhinoplasty Center είναι ένα Υπερσύγχρονο Εξειδικευμένο Κέντρο Ρινοπλαστικής στο Κέντρο της Αθήνας

Tο VIP-Rhinoplasty Center ιδρύθηκε από τον Εξειδικευμένο χειτουργό ωρλ Δρ.Μοιρέα MD-PhD προκειμένου να συγκεντρωθούν μαζί όλα τα στοιχεία τα οποία απαιτούνται για να γίνει πραγματικότητα το καλύτερο αποτέλεσμα μετά από κάθε χειρουργείο ρινοπλαστικής.

Για τον Δρ.Μοιρέα το άψογο αποτέλεσμα μιας ρινοπλαστικής στηρίζεται στο τρίπτυχο χειρουργός – τεχνολογία – ασθενής και η φιλοσοφία του VIP προσδίδει στο κάθε μέρος του τριπτύχου την ανάλογη σημασία.

 

VIP σημαίνει

Visionary surgeon όπου ο Δρ. Μοιρέας στοχεύει πάντοτε στην καλύτερη ρινοπλαστική 

Innovative technology and technique όπου χρησιμοποιείται η πλέον προηγμένη παγκοσμίως ιατρική τεχνολογία και χειρουργική τεχνική

Personalized treatment όπου η αντιμετώπιση είναι πλήρως εξατομικευμένη εξυπηρετώντας τις ιδιαίτερες, ξεχωριστές ανάγκες του κάθε ασθενή

 

Το VIP-Rhinoplasty Center στο Exelixis Medical Institute Athens

Το VIP-Rhinoplasty Center βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στον χώρο του Exelixis Medical Institute επί της Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου 12, ακριβώς δίπλα στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναικό Στάδιο.

Κάθε χρόνο, πολλοί ασθενείς από ολόκληρη την Ελλάδα, την Κύπρο, αλλά και από πολλές χώρες του εξωτερικού επισκέπτονται το VIP-Rhinoplasty Center στο Exelixis Medical Institute, προκειμένου να προχωρήσουν σε Ρινοπλαστική στην Αθήνα από τον Δρ.Μοιρέα.

Ο Δρ. Μοιρέας αναλαμβάνει προσωπικά κάθε περίπτωση σε όλα τα στάδια της VIP-Rhinoplasty, ενώ έχει προσεκτικά επιλέξει τον καλύτερο εξοπλισμό που υπάρχει παγκοσμίως για επεμβάσεις ρινοπλαστικής 

mm

Κορυφαίος εξοπλισμός Ενδοσκόπησης – Κλινικής Εξέτασης

Στο VIP-Rhinoplasty center του Exelixis ΜΙ χρησιμοποιούμε αποκλειστικά ιατρικό εξοπλισμό των κορυφαίων κατασκευαστών παγκοσμίως:
Exelixis Medical Institute. Athens Greece Ultrasonic Rhinoplasty. Dr Mireas

Συστήματα ενδοσκόπησης:

Olympus Medical, Tokyo Japan & Karl Storz GmbH & Co, Germany

Συστήματα καταγραφής και επεξεργασίας ενδοσκοπήσεων:

Elgato⁄EyeTvSoftware (αποκλειστικά προιόντα για υπολογιστές Apple)

systimata endoscopisis kai katagrafis Apple, Olympus kai Storz

Αρχειοθέτηση ενδοσκοπήσεων:

iMac υπολογιστής Apple σε μορφή βίντεο

ENT Unit:

Otopront, Hohenstein, Frankfurt, Germany

Σύστημα 3D Προσομοίωσης Ρινοπλαστικής Vectra 3D/M3 System (Canfield Scientific, NJ – USA)

Το Vectra 3D/M3 Imaging System είναι το μοναδικό σύστημα 3D προσομοίωσης ρινοπλαστικής και βρίσκεται στην Ελλάδα αποκλειστικά και μόνο στο VIP-Rhinoplasty Center, στο Exelixis Medical Institute.
Prosomoiosi Rinoplastikis Prin Meta Sto Exelixis Medical Athens Greece. dr Mireas Ultrasonic Rhinoplasty

Tο VECTRA® 3D Imaging System όπως και τα λογισμικά FaceSculptor® και Mirror® έχουν αναπτυχθεί από την Canfield Imaging Systems, NJ – USA, εταιρεία πρωτοπόρο στην παγκόσμια αγορά των συστημάτων απεικόνισης με εφαρμογή στην ιατρική και ιδίως τη χειρουργική.

Χάρη στη νέα τεχνολογία η ανησυχία για το αποτέλεσμα μετά από μία πλαστική στην μύτη ελαττώνεται κατά πολύ. Οι λανθασμένες συνεννοήσεις του παρελθόντος αντικαθίστανται από τη σιγουριά της εικόνας.Χάρη στην προσομοίωση με το Vectra 3D/M3 της Canfield USA θα έχετε τη δυνατότητα όχι μόνο να περιγράψετε στον χειρουργό τι σας ενοχλεί στη μύτη σας και τι θα θέλατε να αλλάξετε, αλλά να δείτε τις αλλαγές που επιθυμείτε και τις επιλογές που έχετε σε τρισδιάστατη εικόνα επάνω στην οθόνη.

Ωστόσο μια εικόνα από μόνη της δεν αρκεί. Βασική προϋπόθεση είναι η εμπειρία του χειρουργού ο οποίος θα σας καθοδηγήσει σωστά και όταν θα κληθεί να πραγματοποιήσει την επέμβαση θα δημιουργήσει μία μύτη όμορφη και λειτουργική.


Η εικόνα που θα δημιουργήσετε μαζί με το χειρουργό σας επάνω στην οθόνη, θα είναι εξαιρετικά κοντά στο αποτέλεσμα του χειρουργείου σας.

Οι εμπειρίες των ασθενών μας επιβεβαιώνουν πως η επιλογή του Δρ. Μοιρέα ως χειρουργού σε συνδυασμό με την εικόνα που είδαν στο σύστημα προσομοίωσης τους βοήθησε πολύ να πάρουν απόφαση και να προχωρήσουν σε μια ρινοπλαστική επέμβαση, όντες σίγουροι για το αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Δείτε εδώ πως γίνεται η προσομοίωση με το Vectra 3d

Χειρουργικό Σύστημα Ρινοπλαστικής με Υπερήχους: Piezo Ultrasonic Diamond Rhinoplasty System

rinoplastiki me yperixoys, diamond ultrasonic piezo rhinoplasty

Το Piezo θεωρείται παγκοσμίως το πλέον προηγμένο χειρουργικό σύστημα για ρινοπλαστική το οποίο μετατρέπει την ηλεκτρική ενέργεια σε υπερήχους και δίνει τεράστια πλεονεκτήματα στον χειρουργό συγκριτικά με τα συμβατικά συστήματα.

Η ρινογλυπτική με το Piezo είναι μια νέα τεχνική. Το σύστημα και η τεχνική της Piezo ρινοπλαστικής όπως εφαρμόζεται σήμερα πρωτοεμφανίστηκαν διεθνώς το 2013 ενώ ο Δρ.Μοιρέας τα εισήγαγε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2017. 

Η χρήση πιεζοηλεκτρικών εργαλείων- δίνει τη δυνατότητα στον Εξειδικευμένο Χειρουργό να πραγματοποιήσει, με άμεση όραση και απόλυτη ακρίβεια, γλυπτική των οστών της μύτης, χωρίς να προκαλεί καμία βλάβη στους υπόλοιπους ευαίσθητους ιστούς, προσφέροντας καλύτερα αποτελέσματα, ελαχιστοποιώντας το πρήξιμο, τις μελανιές και τον πόνο μετά το χειρουργείο.

Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες εδώ για την piezo ρινοπλαστική με υπερήχους

Αναγνωρισμένος ως Εxpert στη Ρινοπλαστική με Υπερήχους ο Δρ. Μοιρέας συμμετέχει ως προσκεκλημένος ομιλητής στα μεγαλύτερα διεθνή συνέδρια του εξωτερικού εκπροσωπώντας την Ελληνική Ρινοπλαστική Χειρουργική Κοινότητα.

Συχνές ερωτήσεις για το Εξειδικευμένο Κέντρο Ρινοπλαστικής VIP-Rhinoplasty Center

Ποιος είναι ο ιδιαίτερος εξοπλισμός που αφορά στη ρινοπλαστική και βρίσκεται στο κέντρο σας;

Το Vip- Rhinoplasty Center διαθέτει:

Το μοναδικό σύστημα προσομοίωσης ρινοπλαστικής Vectra 3D/M3 της Canfield USA στην Ελλάδα.

Τα πιο σύγχρονα συστήματα ενδοσκόπησης και καταγραφής του εσωτερικού της μύτης.


Είναι αλήθεια ότι το Vip- Rhinoplasty Center είναι το μόνο που διαθέτει το σύστημα προσομοίωσης ρινοπλαστικής Vectra 3D/M3 USA;

Ναι, το Vip- Rhinoplasty Center είναι το μοναδικό κέντρο ρινοπλαστικής στην Ελλάδα που διαθέτει το Vectra 3D/M3 της Canfield Scientific USA.


Πώς μπορώ να κλείσω ραντεβού στο Vip-Rhinoplasty Center Athens;

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού με τον Εξειδικευμένο χειρουργό Δρ. Μοιρέα καλώντας στο 2107526900, στέλνοντας email στο info@vip-rhinoplasty.com, ή να συμπληρώνοντας και υποβάλλονταςτη ειδική φόρμα που βρίσκεται στη σελίδα contact.


Που βρίσκεται το Vip-Rhinoplasty Center;

Το Vip-Rhinoplasty Center βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, σε απόσταση 50 μέτρων από το Καλλιμάρμαρο – Παναθηναικό Στάδιο μέσα στο Exelixis Medical Institute. Η διεύθυνση του κέντρου μας είναι Λεωφόρος Βας.Κωνσταντίνου 12, ΤΚ: 11635, Αθήνα

Πως μπορώ να φτάσω στο Vip-Rhinoplasty Center;

Εάν επιλέξετε το μετρό η κοντινότερη στάση του είναι η στάση «Ευαγγελισμός». Εάν επιλέξετε να έρθετε με το δικό σας αυτοκίνητο, μπορείτε να το αφήσετε στο μεγάλο Polis Park στον Ευαγγελισμό, ενώ υπάρχει και περιορισμένων θέσεων ενοικιαζόμενο πάρκινγκ ακριβώς απέναντι από το ιατρείο.

Γενικά η πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας είναι εύκολη και δυνατή με όλους τους τρόπους, οπότε ανάλογα με την περιοχή που διαμένετε μπορείτε να επιλέξετε να έρθετε στο κέντρο μας με , λεωφορείο,ταξί ή ακόμη και περπατώντας

Επικοινωνία με το VIP-Rhinoplasty Center:

Η επικοινωνία με το κέντρο μας μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 210-7526900, με αποστολή e-mail ή συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα επικοινωνίας.

Μέσω του site μας έχετε ακόμα την δυνατότητα να κάνετε upload τις φωτογραφίες σας για On-line consultation ή και On-line προγραμματισμό χειρουργικής επέμβασης.

Διεύθυνση: Βασιλέως Κωνσταντίνου 12, 11635, Παναθηναικό Στάδιο - Καλλιμάρμαρο, Αθήνα Κέντρο

E-mail: info@vip-rhinoplasty.com
Αξιολόγηση
Βαθμός4,9/5 (σε 24 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα