Η τρισδιάστατη προσομοίωση της ρινοπλαστικής μου

Ένας από τους παράγοντες που βοηθάει σημαντικά στο να πάρει κάποιος την απόφαση για την επέμβαση είναι η προσομοίωση της ρινοπλαστικής με το Vectra 3d Rhinoplasty Simulator.

Η τρισδιάστατη προσομοίωση της ρινοπλαστικής μου

Η Στέλλα και η Κατερίνα είχαν μεγάλη επιθυμία να κάνουν ρινοπλαστική.

Ένας από τους παράγοντες που βοήθησαν στο να πάρουν την απόφασή τους ήταν η προσομοίωση της ρινοπλαστικής επέμβασής τους με το Vectra 3d Rhinoplasty Simulator.  

Συμφώνησαν να καταγράψουν την εμπειρία τους με τα δικά τους λόγια και να μας βοηθήσουν να εξηγήσουμε το πόσο απλή είναι η διαδικασία με φωτογραφίες και βίντεο.

Rinoplastiki Fwtografia Prin To Xeiroyrgeio Rinoplastikhw gia Gampsi Myti. Dr Mireas Rhinoplasty

Η ρινοπλαστική ήταν η μεγαλύτερη επιθυμία μου. Μια όμορφη μύτη που θα βελτίωνε την αναπνοή και την ψυχολογία μου.

Η μύτη μου ήταν γαμψή και δεν ανέπνεα σωστά λόγω στραβού διαφράγματος.

Όταν είδα το αποτέλεσμα της ρινοπλαστικής μιας φίλης ενθουσιάστηκα με το πόσο φυσικό και όμορφο έδειχνε το αποτέλεσμα στο πρόσωπό της και ρώτησα να μάθω περισσότερα για τον Δρ. Μοιρέα. 

Διάβασα το βιογραφικό του, τις μαρτυρίες των ασθενών του και είδα πλήθος φωτογραφιών από περιστατικά ρινοπλαστικής πριν και μετά.

Εντυπωσιάστηκα από τις φωτογραφίες περιστατικών, καθώς και από τις σύγχρονες μεθόδους που είδα ότι χρησιμοποιεί, όπως το σύστημα 3d προσομοίωσης και την εξελιγμένη ρινοπλαστική με υπερήχους.

Έμαθα ότι είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει στο ιατρείο του το σύστημα τρισδιάστατης προσομοίωσης ρινοπλαστικής.

Ήθελα πραγματικά να δω πως θα είμαι μετά τη ρινοπλαστική επέμβαση και αποφάσισα να τον επισκεφτώ προκειμένου να τον συμβουλευτώ για τη δική μου περίπτωση.

Στέλλα

Rinoplastiki Fwtografia Prin To Xeiroyrgeio Rinoplastikis gia Xontro Akrorrinio. Dr Mireas Rhinoplasty

Όταν επισκέφτηκα για πρώτη φορά το ιατρείο του Δρ Μοιρέα μου έκανε μεγάλη εντύπωση η ώρα που μου αφιέρωσε. Μου εξήγησε πως είναι αδύνατο μια βιαστική επίσκεψη διάρκειας 10-15 λεπτών να καλύψει σωστά ένα τόσο ιδιαίτερο χειρουργείο.

Εξήγησα στον γιατρό ότι με ενοχλούσε το χοντρό ακρορρίνιο της μύτης μου και το γεγονός ότι η μύτη μου κολλάει άσχημα με το στόμα μου, ιδιαίτερα όταν μιλάω ή κάνω μορφασμούς.

Ο γιατρός αφού κατέγραψε το ιστορικό μου, άκουσε προσεκτικά τους προβληματισμούς και τα θέλω μου εξέτασε αρχικά το εσωτερικό της μύτης μου με ενδοσκόπιο και κάμερα.

Στη συνέχεια μου εξήγησε ακριβώς τη διαδικασία της ρινοπλαστικής επέμβασης και το τι προτείνει να γίνει για τη δική μου περίπτωση. Η συζήτησή μου με τον γιατρό κράτησε μια ολόκληρη ώρα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης έλυσα όλες μου τις απορίες και έφυγα με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την επέμβαση.

Ήμουν πανέτοιμη να επεξεργαστώ τα δεδομένα και να πάρω τελικά την απόφαση να προχωρήσω στη ρινοπλαστική επέμβαση που πάντα ονειρευόμουν. 

Κατερίνα

Ρινοπλαστική προσομοίωση : Είδα το πρόσωπό μου πριν & μετά σε 3D

Η διαδικασία ρινοπλαστικής προσομοίωσης ήταν απλούστατη! Κάθησα μπροστά σε μια κάμερα, το φλας άστραψε και μέσα σε ένα λεπτό είδα το πρόσωπό μου σε τρισδιάστατη ανάλυση στην οθόνη του υπολογιστή.

 Σε λίγα δευτερόλεπτα μπορούσα να δω μια ή και περισσότερες εικόνες του εαυτού μου, να βάλω τη μία εικόνα δίπλα στην άλλη, την μια επάνω στην άλλη, να τις συγκρίνω, να μικρύνω τη μύτη, τα σβήσω την καμπούρα... Ενθουσιάστηκα και άρχισα να εξηγώ στον γιατρό πως θα ήθελα να είμαι...

Rinoplastiki Prosomoiosi se 3D Apeikonisi. Syzhthsh me to Giatro gia to Prin kai Meta ti Rinoplastikh Epemvash sto Exelixis Medical. Dr Mireas Rhinoplasty

Περάσαμε μια ολόκληρη ώρα ανταλλάσοντας απόψεις μπροστά από την οθόνη. Ανεβοκατεβάζαμε τα βελάκια, μικρύναμε τη μύτη, σβήσαμε την καμπουρίτσα και φτάσαμε σε ένα σημείο που το αποτέλεσμα που έβλεπα στην οθόνη ήταν το ιδανικό για εμένα.

 

Έτσι για πρώτη φορά είδα μπροστά μου το πριν και το μετά της μύτης μου. Είδα την εικόνα μου μετά τη ρινοπλαστική μου, μια εικόνα που όπως αποδείχτηκε ήταν ακριβώς ίδια με αυτή που αντίκρυσα και στην πραγματικότητα ένα μήνα αργότερα.

 

Αυτό που κατάλαβα από την προσομοίωση ήταν ότι κάποιος ασθενής μπορεί να έχει πολλά θέλω και απαιτήσεις. Μόνο όμως ο εξειδικευμένος χειρουργός μπορεί να του εξηγήσει τι από αυτά που έχει στο μυαλό του είναι εφικτό να γίνει και τι θα ταίριαζε καλύτερα στον κάθε ξεχωριστό άνθρωπο, την εμφάνιση και την προσωπικότητά του.

Η προσομοίωση της ρινοπλαστικής μου από την αρχή έως το τέλος σε βίντεο

Προκειμένου να σας δείξω το πόσο απλή είναι η διαδικασία της ρινοπλαστικής προσομοίωσης συμφώνησα να συμμετέχω σε ένα μικρό βίντεο. Ελπίζω να σας βοηθήσει.

Rinoplastiki Prosomoiosi sto Exelixis Medical Institute. Prin kai Meta ti Rinoplastiki Epemvasi se 3d Apeikonisi. Dr Mireas Rhinoplasty

Πήρα την απόφαση για Λειτουργική Ρινοπλαστική

 «Μετά από την επίσκεψή μου στον Δρ. Μοιρέα αποφάσισα να προχωρήσω σε λειτουργική ρινοπλαστική. Έκανα δηλαδή μία ρινοπλαστική σε συνδυασμό με διάφραγμα και κογχοτομή. Τώρα αναπνέω καλύτερα και έχω μια μύτη όμορφη και αρμονική με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου μου. Είμαι ενθουσιασμένη! Ευχαριστώ γιατρέ!» Στέλλα

 

«Το αποτέλεσμα της ρινοπλαστικής μου είναι απλά υπέροχο! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε…. Ευχαριστώ για όλα!» Κατερίνα

Ρινοπλαστική : Τεχνολογία & Χειρουργική οδηγούν στο τέλειο αποτέλεσμα

Η επιτυχία μίας ρινοπλαστικής εξαρτάται αρχικά από την επιλογή ενός έμπειρου Ρινοπλαστικού Χειρουργού Ωρλ, ο οποίος σε συνεννόηση με τον ασθενή θα δημιουργήσει μία μύτη που θα δένει αρμονικά με το πρόσωπό του. Ο Δρ. Μοιρέας εξηγεί αναλυτικά…

Rinoplastiki Prosomoiosi se 3D kai Fysiko Apotelesma Meta ti Rinoplastikh Epemvash. Dr Mireas Rhinoplasty

Βασικοί παράγοντες για την διασφάλιση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος και μιας επιτυχημένης ρινοπλαστικής επέμβασης είναι : 

  • Η σωστή επιλογή ενός έμπειρου εξειδικευμένου χειρουργού.
  • Η σωστή και πλήρης μελέτη προεγχειρητικά (κλινική εξέταση, ενδοσκόπηση, προσομοίωση).
  • Η σωστή συνεννόηση ασθενούς – χειρουργού.
  • Οι Άψογες συνθήκες χειρουργείου (χειρουργική αίθουσα, προσωπικό χειρουργείου και εξειδικευμένα χειρουργικά σετ).

 

Ο συνδυασμός τεχνολογίας και χειρουργικής εμπειρίας θα οδηγήσει στο τέλειο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα ρινοπλαστικής.

Αξιολόγηση
Βαθμός4,7/5 (σε 14 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα