Η Σωστή & Πλήρης Εξέταση για το Απαιτητικό Χειρουργείο της Ρινοπλαστικής

Η ρινοπλαστική ήταν όνειρο ζωής. Μια όμορφη μύτη που θα βελτιώσει την αναπνοή, την εμφάνιση και την ψυχολογία μου.

Η Σωστή & Πλήρης Εξέταση για το Απαιτητικό Χειρουργείο της Ρινοπλαστικής

Η Κατερίνα είχε μεγάλη επιθυμία να κάνει ρινοπλαστική .

Συμφώνησε να καταγράψει την εμπειρία της με τα δικά της λόγια και να μας βοηθήσει να καταγράψουμε φωτογραφικά και να εξηγήσουμε τη διαδικασία της σωστής πρώτης επίσκεψης στο VIP-Rhinoplasty Center πριν πάρει την απόφαση να προχωρήσει σε λειτουργική ρινοπλαστική επέμβαση .

rinoplastiki se stravi myth plastiki myths me yperhxous dr mireas ultrasonic rhinoplasty

Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να κάνω ρινοπλαστική. Να αποκτήσω μια όμορφη μύτη που θα βελτιώσει την αναπνοή και την ψυχολογία μου .

Όταν επισκέφτηκα για πρώτη φορά το ιατρείο του Δρ. Μοιρέα μου έκανε μεγάλη εντύπωση η ώρα που αφιέρωσε στην περίπτωσή μου.

Μου εξήγησε πως είναι αδύνατο μια βιαστική επίσκεψη διάρκειας 10-15 λεπτών να καλύψει σωστά ένα τόσο ιδιαίτερο χειρουργείο. Δυστυχώς κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε πολλές παρανοήσεις και ελλιπέστατη ενημέρωση του ασθενούς.

Ο γιατρός αφού κατέγραψε το ιστορικό μου, άκουσε προσεκτικά τους προβληματισμούς και τα θέλω μου και με εξέτασε με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό του ιατρείου του.

Στη συνέχεια μου εξήγησε ακριβώς τη διαδικασία της ρινοπλαστικής επέμβασης και το τι προτείνει να γίνει για τη δική μου ξεχωριστή περίπτωση.

Η συζήτησή μου με τον γιατρό κράτησε μια ολόκληρη ώρα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης έλυσα όλες μου τις απορίες και έφυγα με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την επέμβαση

Η πρώτη εξέταση πριν τη ρινοπλαστική αναλυτικά :

Η εξέτασή μου από το γιατρό έγινε ως εξής :

Καταγραφή ιστορικού ασθενούς

Στην αρχή της επίσκεψης ο γιατρός κατέγραψε το ιστορικό υγείας μου.

Μου έκανε ερωτήσεις που σχετίζονται με την ηλικία, προηγούμενες και υπάρχουσες παθήσεις, καθημερινές συνήθειες, όπως κάπνισμα και αλκοόλ αλλά και πιθανές κληρονομικές ασθένειες.

Κλινική εκτίμηση

rinoplastiki exetasi kai endoskophsh sto iatreio gia plastiki sti myth me yperhxous dr mireas ultrasonic rhinoplasty greece

Στη συνέχεια προχώρησε σε κλινική εκτίμηση με ενδοσκόπηση και καταγραφή του εσωτερικού της μύτης μου σε υπολογιστή.


Ενδοσκόπηση & καταγραφή του εσωτερικού της μύτης σε υπολογιστή

Μετά την αρχική εξέταση ο Δρ. Μοιρέας εξήγησε ακριβώς, δείχνοντάς μου στην οθόνη του υπολογιστή, τη μορφολογία της μύτης μου εντόπισε ότι ένας λόγος ακόμη που δυσχεραίνει την αναπνοή μου -εκτός από την ύπαρξη στραβού διαφράγματος- ήταν οι μεγάλες κόγχες, η αφαίρεση των οποίων θα βοηθούσε στη βελτίωση της αναπνοής μου.
exetash prin ti rinoplastiki epemvasi sto eswteriko myths me stravo diafragma dr mireas rhinoplasty athens
Ο Δρ.Μοιρέας δείχνει στον υπολογιστή το βίντεο της ενδοσκόπησης

Η λειτουργική ρινοπλαστική ήταν η λύση που θα με βοηθούσε να αναπνεύσω επιτέλους σωστά και να έχω μια όμορφη μύτη.

Ρινοπλαστική προσομοίωση : Είδα το πρόσωπό μου πριν & μετά σε 3D

Αφού αναλύσαμε διεξοδικά το εσωτερικό της μύτης ήμασταν πλέον έτοιμοι για την 3d προσομοίωση ρινοπλαστικής, την αισθητική δηλαδή ανάλυση της ρινοπλαστικής επέμβασης.

prosomoiwsh rinoplastikis me vectra 3d dr mireas ultrasonic rhinoplasty athens

Αυτή γίνεται με το Vectra 3D/M3 System (Canfield Scientific, NJ – USA). Το μοναδικό σύστημα 3D προσομοίωσης ρινοπλαστικής και βρίσκεται στην Ελλάδα αποκλειστικά και μόνο στο VIP-Rhinoplasty Center.

Ένιωθα άγχος για το πως θα μοιάζω μετά τη ρινοπλαστική μου. Και ήθελα πολύ να δω από πριν το αποτέλεσμα

rinoplastiki thelw na dw to proswpo mou prin tin epemvasi se 3d dr mireas ultrasonic rhinoplasty greece
Η ασθενής μπροστά στον προσομοιωτή 3D

Η διαδικασία ήταν πολύ απλή και διήρκησε μόνο λίγα λεπτά. Κάθησα μπροστά σε μια κάμερα, το φλας άστραψε και μέσα σε ένα λεπτό είδα το πρόσωπό μου σε τρισδιάστατη ανάλυση στην οθόνη του υπολογιστή.

Η συζήτηση με τον Ειδικό ΩΡΛ Ρινοχειρουργό

Άρχισα να εξηγώ στον γιατρό πως θα ήθελα να είμαι...

Αρχικά γιατρέ θέλω να αναπνέω καλύτερα... Θέλω επίσης να ισιώσει η μύτη μουνα φύγει η καμπούρα, να μικρύνουν λίγο τα ρουθούνια...

Και το πιο σημαντικό από όλα : Θέλω η μύτη μου να φαίνεται φυσική και όχι χειρουργημένη.

prin ti rinoplastiki epemvasi vlepw to apotelesma se 3d dr mireas rhiinoplasty athnens
Συζήτηση με τον Δρ.Μοιρέα

Ο γιατρός με τη σειρά του μου εξήγησε ακριβώς τι θα μπορούσε χειρουργικά να γίνει από όλα όσα του έλεγα και τι θα ταίριαζε συνδυαστικά με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά στο πρόσωπό μου, ώστε το αποτέλεσμα της ρινοπλαστικής μου να είναι απόλυτα φυσικό σε σημείο να μην γίνεται καν αντιληπτό από κάποιον τρίτο ότι έχω χειρουργηθεί.

Στην οθόνη του υπολογιστή μπορούσα να δω μια ή και περισσότερες εικόνες του εαυτού μου, να βάλω τη μία εικόνα δίπλα στην άλλη, να τις συγκρίνω, να μικρύνω τη μύτη, τα σβήσω την καμπούρα...

Περάσαμε μια ώρα ανταλλάσοντας απόψεις μπροστά από την οθόνη. Ανεβοκατεβάζαμε τα βελάκια, μικρύναμε τη μύτη, σβήσαμε την καμπουρίτσα και φτάσαμε σε ένα σημείο που το αποτέλεσμα που έβλεπα στην οθόνη ήταν το ιδανικό για εμένα.

Έτσι για πρώτη φορά είδα μπροστά μου το πριν και το μετά της μύτης μου. Είδα την εικόνα που θα έχω μετά την πλαστική στη μύτη μου, μια εικόνα που όπως αποδείχτηκε ήταν ακριβώς ίδια με αυτή που αντίκρυσα και στην πραγματικότητα ένα μήνα αργότερα.

Αυτό που κατάλαβα από την προσομοίωση ήταν ότι κάποιος ασθενής μπορεί να έχει πολλά θέλω και απαιτήσεις.

Μόνο όμως ένας Εξειδικευμένος Ρινοχειρουργός μπορεί να του εξηγήσει τι από αυτά που έχει στο μυαλό του είναι εφικτό χειρουργικά να γίνει και τι θα ταίριαζε καλύτερα στην εμφάνιση και την προσωπικότητά του.

Πήρα την απόφαση για Λειτουργική Ρινοπλαστική με Υπερήχους

Μετά από την επίσκεψή μου στον Δρ. Μοιρέα αποφάσισα να προχωρήσω σε λειτουργική ρινοπλαστική.

Έκανα δηλαδή μία ρινοπλαστική σε συνδυασμό με διάφραγμα και κογχοτομή, προκειμένου να αναπνεύσω καλύτερα και να αποκτήσω μια μύτη φυσική, όμορφη και αρμονική με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου μου.

Η ημερομηνία κλείστηκε. Το μόνο που είχα να κάνω ήταν να μη φάω φαγητό και να μην πιω νερό κάποιες ώρες πριν το χειρουργείο.

Η επόμενη επίσκεψή μου έγινε 6 ημέρες μετά την επέμβαση. Ο γιατρός με εξέτασε προσεκτικά, μου αφαίρεσε τον νάρθηκα και είδα για πρώτη φορά τη νέα μου μύτη.

Τόσο όμορφη και τόσο ταιριαστή στο πρόσωπό μου...

Ευχαριστώ γιατρέ...

rinoplastiki se stravi myth plastiki myths me yperhxous dr mireas ultrasonic rhinoplasty
Η πρώτη αντίδραση μετά την αφαίρεση του νάρθηκα 4-6 ημέρες μετά την επέμβαση

Αυτή την εμπειρία θα τη θυμάμαι για πάντα!

Δείτε εικόνες ασθενών πριν και μετά το χειρουργείο πλαστικής στη μύτη και παρακολουθείστε σε βίντεο πραγματικές εμπειρίες ασθενών του Δρ. Μοιρέα.

Συχνές ερωτήσεις για την σωστή και πλήρη εξέταση πριν από το χειρουργείο της ρινοπλαστικής

Πως μπορώ να προετοιμαστώ πριν την εξέταση για ρινοπλαστική;

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία πριν την εξέτασή σας.

Δεν απαιτείται, αλλά καλό θα ήταν να μην φοράτε έντονο μακιγιάζ το οποίο αλλάζει αρκετά τα γενικά σας χαρακτηριστικά προκειμένου να είναι ακριβέστερη η διαδικασία της προσομοίωσης.


Θα πρέπει να απαντήσω σε ερωτήσεις για το ιατρικό και γενικό ιστορικό μου;

Για λόγους ασφάλειας κατά την επέμβαση θα ρωτηθείτε για προβλήματα υγείας, αλλεργίες σε φάρμακα και προηγούμενες ιατρικές θεραπείες καθώς επίσης για τυχόν χρήση φαρμάκων, βιταμινών, συμπληρωμάτων διατροφής, καπνού, αλκοόλ και ναρκωτικών.

Επίσης θα ρωτηθείτε για προηγούμενες χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες έχετε υποβληθεί

Η ενημέρωση του χειρουργού σας όσον αφορά όλα τα ανωτέρω θα πρέπει να είναι ορθή για την δική σας ασφάλεια και το καλύτερο αποτέλεσμα


Μπορώ να φοράω μακιγιάζ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης για ρινοπλαστική;

Η προσομοίωση βασικά δεν επηρεάζεται από την ύπαρξη ελαφρού μακιγιάζ και μπορείτε να το φοράτε. Το έντονο όμως μακιγιάζ, το οποίο αλλάζει τα γενικά σας χαρακτηριστικά και καλύπτει σημαντικά προβλήματα στην περιοχή θα πρέπει να αποφεύγεται προκειμένου η εξέταση να είναι ακριβής.


Η ρινοπλαστική με υπερήχους γίνεται στην ανοικτή ή την κλειστή επέμβαση;

Η ρινοπλαστική με υπερήχους Piezo είναι η πιο σύγχρονη και ασφαλής χειρουργική μέθοδος και γίνεται και στην ανοικτή και στην κλειστή επέμβαση. Προσφέρει στο χειρουργό άμεση όραση και πρόσβαση στην περιοχή και του δίνει τη δυνατότητα να κάνει γλυπτική στη μύτη με απόλυτη ακρίβεια, προσφέροντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον ασθενή.


Η μοναδικότητα του VIP-Rhinoplasty Center

Οι ασθενείς ερχόμενοι σε εμάς συνειδητοποιούν με ακρίβεια το τι μπορούν να περιμένουν από τη δική τους ρινοπλαστική επέμβαση.

  • Ο  χειρουργός Δρ. Γεώργιος Μοιρέας είναι Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος με Εξειδίκευση στη Ρινοπλαστική & Πλαστική Χειρουργική προσώπου. Expert στη ρινοπλαστική με υπερήχους διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις επεμβάσεις ρινοπλαστικής.

Πριν το χειρουργείο ρινοπλαστικής

  • Πραγματοποιείται σωστή και πλήρης εξέταση για το απαιτητικό χειρουργείο της πλαστικής στη μύτη σας.
  • Μόνο στο VIP-Rhinoplasty Center μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα της ρινοπλαστικής σας σε 3d απεικόνιση με το ειδικό σύστημα τρισδιάστατης προσομοίωσης πλαστικής στη μύτη.
  • Με την On-line προετοιμασία χειρουργείου και τον σχεδιασμό Medical tourism εξυπηρετούμε ασθενείς όχι μόνο από την Αθήνα, αλλά και από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο καθώς και από χώρες του εξωτερικού.

Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου

  • Η νέα τεχνική ρινοπλαστικής με υπερήχους με το Piezo, χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον Εξειδικευμένο Ωρλ. Ρινοπλαστικό  Δρ. Μοιρέα και δίνει τη δυνατότητα στο χειρουργό να κάνει γλυπτική στα οστά, αποφεύγοντας τις οστεοτομίες, δηλαδή το σπάσιμο των οστών καθώς και άλλα πλεονεκτήματα. Οι εκχυμώσεις μετά την επέμβαση είναι ελάχιστες και η ανάρρωση του ασθενούς ταχύτερη και ευκολότερη. Η πλαστική στη μύτη  με το σύστημα Piezo ονομάζεται και Diamond ρινοπλαστική.

Μετά το χειρουργείο

  • Μετά από το χειρουργείο ρινοπλαστικής δεν υπάρχει καθόλου πόνος.

Προσπαθώντας να απαντήσουμε σε ερωτήματα που γίνονται συνήθως από τους ασθενείς μας συγκεντρώσαμε και σας παραθέτουμε απλές μετεγχειρητικές οδηγίες που πρέπει να ακολουθηθούν μετά τη ρινοπλαστική επέμβαση.

Λύστε περισσότερες απορίες και διαβάστε απαντήσεις στα συχνότερα ερωτήματα των ασθενών μας :

Πριν τη Ρινοπλαστική: Γραπτές Απαντήσεις & Video για την Πλαστική Επέμβαση στη Μύτη

Μετά τη Ρινοπλαστική: Γραπτές Απαντήσεις & Video για την περίοδο μετά την Πλαστική Επέμβαση στη Μύτη

Στείλτε τις ερωτήσεις σας για να σας απαντήσουμε

Σε περίπτωση που θέλετε να θέσετε το δικό σας προσωπικό ερώτημα μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@vip-rhinoplasty.com ή να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα επικοινωνίας στην σελίδα contact.

Ο Δρ. Μοιρέας θα δώσει απάντηση σε οτιδήποτε μπορεί να σας απασχολεί και θα προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση για τη δική σας ξεχωριστή περίπτωση.

Αξιολόγηση
Βαθμός4,9/5 (σε 10 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα