Ρινοπλαστική στην Αθήνα - Οδηγίες για ασθενείς εκτός Αθηνών

Κάθε χρόνο ασθενείς από όλο τον κόσμο έρχονται στην Αθήνα για να πραγματοποιήσουν την Diamond ρινοπλαστική τους με τον Εξειδικευμένο Ρινοπλαστικό Δρ. Μοιρέα MD-PhD
Ασθενείς από ολόκληρη την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αμερική, την Αγγλία, τη Γαλλία και από άλλες χώρες του εξωτερικού επισκέπτονται το VIP-Rhinoplasty Center προκειμένου να προχωρήσουν σε ρινοπλαστική από τον Εξειδικευμένο ρινοπλαστικό - ΩΡΛ  Δρ. Μοιρέα Γεώργιο, MD-PhD.

Η διαδικασία συνοπτικά

Αρχικά γίνεται μέσω internet η συνεννόηση με τον Δρ. Μοιρέα για την ίδια την επέμβασή σας, το τι θέλετε να αλλάξετε ή να βελτιώσετε και προγραμματίζεται το χειρουργείο σας συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.
Μετά από το πρώτο αυτό στάδιο, η γρηγορότερη διαδικασία διαρκεί μόλις 6-7 ημέρες και εν συντομία είναι η εξής:
 • Έρχεστε στην Αθήνα μία ημέρα πριν από το προγραμματισμένο χειρουργείο
 • Την ίδια ημέρα έρχεστε στο VIP-Rhinoplasty Center για το ραντεβού σας με τον Δρ. Μοιρέα
 • Εκεί γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις καθώς και η 3D προσομοίωση της ρινοπλαστικής σας προκειμένου να καθορίσετε με τον Δρ. Μοιρέα το οριστικό πλάνο της επέμβασης
 • Την επομένη ημέρα το πρωί γίνεται το χειρουργείο σας
 • Το ίδιο απόγευμα μετά την επέμβαση παίρνετε εξιτήριο. Εάν το επιθυμείτε μπορείτε να διανυκτερεύσετε εντός κλινικής.
 • Ο Δρ Μοιρέας δεν τοποθετεί καθόλου εσωτερικό πωματισμό στην μύτη, οπότε δεν θα υποβληθείτε και στην διαδικασία της αφαίρεσής του.
 • Μόλις 4-6 ημέρες μετά ο Δρ. Μοιρέας αφαιρεί το μικρό ναρθηκάκι που έχει τοποθετηθεί στην ράχη της μύτης σας και βλέπετε άμεσα το αποτέλεσμα της ρινοπλαστικής σας
 • Μετά την αφαίρεση του νάρθηκα μπορείτε να επιστρέψετε στην πόλη ή τη χώρα σας με οποιοδήποτε μέσο εσείς επιθυμείτε. 
Ακόμη και υπερατλαντικά ταξίδια επιτρέπονται χωρίς περιορισμούς

Ρινοπλαστική σε ασθενείς εκτός Αθήνας: Η διαδικασία αναλυτικά

Προκειμένου να διευκολύνουμε τους ασθενείς μας έχουμε αναπτύξει μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία, ώστε να μην ταλαιπωρούμε τον κάθε ασθενή με ανούσιες επισκέψεις, βοηθώντας τον ταυτόχρονα να εξοικονομήσει χρόνο και χρήματα.

Προχωρώντας με μία συγκεκριμένη διαδικασία μπορούμε να συνδυάσουμε την επίσκεψη με άμεσο χειρουργείο ρινοπλαστικής, ακολουθώντας μερικά απλά βήματα.

On line προετοιμασία χειρουργείου ρινοπλαστικής

Στο κέντρο μας υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης της ρινοπλαστικής σας επέμβασης διαδικτυακά.

Εσείς: 

 • Επικοινωνείτε μαζί μας στέλνοντας ταυτόχρονα φωτογραφίες σας με email, τηλεφωνικά ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας. (διαβάστε για όλους τους τρόπους αναλυτικά στην σελίδα contact us).
 • Αναφέρετε με όσο μεγαλύτερη σαφήνεια το τι επιθυμείτε να βελτιωθεί με την επέμβαση ή το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζετε
 • Μας αποστέλλετε επίσης κάποιες πληροφορίες από το ιατρικό σας ιστορικό όπως προηγηθείσες επεμβάσεις στην μύτη σας ή γενικότερα προβλήματα υγείας τα οποία μπορεί να επηρρεάσουν την διαδικασία της νάρκωσης ή το ίδιο το χειρουργείο (πχ εάν παίρνετε σε σταθερή βάση κάποια φάρμακα, εάν έχετε αναπνευστικά ή καρδιολογικά προβλήματα κλπ)
 • Συμπληρώνετε και μας αποστέλλετε σχετικά ερωτηματολόγια σε περίπτωση που σας ζητηθεί

Εμείς με τη σειρά μας:

 • Εξετάζουμε την περίπτωσή σας και αποστέλλουμε την αρχική εκτίμηση του χειρουργού σχετικά με τη δική σας ρινοπλαστική επέμβαση.
 • Μπορεί να σας ζητήσουμε κάποιες συμπληρωματικές πληροφορίες για την σωστή και πλήρη αρχική αξιολόγηση της ρινοπλαστικής σας.
 • Σας στέλνουμε ενημερωτικά έντυπα σχετικά με τη ρινοπλαστική σας (πληροφορίες για το χειρουργείο και την μετεγχειρητική περίοδο) και σας ζητούμε να υπογράψετε όπου χρειάζεται η συγκατάθεσή σας. Στη συνέχεια αποστέλλετε τα υπογεγραμμένα έντυπα στο κέντρο μας.
 • Κλείνουμε την επιθυμητή ημερομηνία και ώρα χειρουργείου. Η γραμματεία μας σε συνεννόηση με τον χειρουργό σας θα σας ενημερώσει για τον χρόνο που θα πραγματοποιηθεί η ρινοπλαστική σας στην Αθήνα.

Ρινοπλαστική στην Αθήνα & Ιατρικός Τουρισμός

Υπάρχουν επίσης ασθενείς που αποφασίζουν να συνδυάσουν την επέμβασή τους με κάποιες μέρες αναψυχής είτε στην Αθήνα, είτε με ορμητήριο την πόλη μας οργανώνουν ταξίδια σε μακρινότερους προορισμούς. Επιλέγουν δηλαδή τον λεγόμενο Ιατρικό Τουρισμό, προκειμένου να συνδυάσουν την επιθυμητή επέμβαση με αναψυχή.

Ο συνδυασμός αυτός είναι πολύ συχνός, καθώς η ρινοπλαστική είναι μια επέμβαση που παίρνει μόνο μία ημέρα και μετά την επέμβαση ο ασθενής δεν πονάει, γεγονός που του επιτρέπει να συνεχίσει το ταξίδι του ανενόχλητος και ανανεωμένος.

Ρινοπλαστική στην Αθήνα : Που μπορείτε να μείνετε;

Την προηγουμένη του χειρουργείου ρινοπλαστικής πρέπει να βρίσκεστε στην Αθήνα, όπου και υπάρχουν πολλές δυνατότητες διαμονής.

Την ημέρα της επέμβασης μπορείτε να πάρετε εξιτήριο από την κλινική ενώ εάν επιθυμείτε μπορείτε να διανυκτερεύσετε στην κλινική.

Τις επόμενες ημέρες μπορείτε να τις περάσετε όπως επιθυμείτε χωρίς να χρειάζεται να παραμείνετε στην Αθήνα

Το επόμενο ραντεβού σας με τον Δρ. Μοιρέα για την αφαίρεση του νάρθηκα είναι 4-6 ημέρες αργότερα και αμέσως μετά μπορείτε να επιστρέψετε στην πόλη σας με οποιοδήποτε μέσο επιθυμείτε

Η επίσκεψή σας στο VIP-Rhinoplasty Center για το ραντεβού σας με τον Δρ. Μοιρέα

Μία ημέρα πριν από το χειρουργείο ρινοπλαστικής θα πρέπει να βρίσκεστε στην Αθήνα για το ραντεβού σας με τον Δρ. Μοιρέα στο VIP-Rhinoplasty Center.

Το VIP-Rhinoplasty Center βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, επί της Λεωφόρου Βασ.Κωνσταντίνου 12, ακριβώς δίπλα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Exelixis Medical Institute. Rhinoplasty in Athens – Greece. Dr. Mireas Ultrasonic Rhinoplasty Expert
Η είσοδος του VIP-Rhinoplasty Center
 Rhinoplasty in Athens : Exelixis Medical Institute. Dr Mireas Ultrasonic Rhinoplasty Expert
Το εξεταστήριο του VIP-Rhinoplasty Center

Εκεί θα πραγματοποιηθεί η κλινική εκτίμηση, η 3D προσομοίωση της ρινοπλαστικής σας καθώς και η συζήτηση με τον Δρ. Μοιρέα προκειμένου να ολοκληρωθεί το πλάνο της επέμβασής και να λυθούν όλες οι απορίες τις οποίες πιθανόν να έχετε.


 • Θα γίνει διεξοδική εξέταση του εσωτερικού της μύτης σας με τον πιο σύγχρονο ενδοσκοπικό εξοπλισμό.
Rinoplastiki Stin Athina. Exetash sto Exelixis Medical Institute. Dr Mireas Rhinoplasty
 •   Θα δείτε το πριν και το μετά της ρινοπλαστικής τους επέμβασης με το σύστημα προσομοίωσης ρινοπλαστικής Vectra 3D , το οποίο βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στο VIP-Rhinoplasty Center
Rinoplastiki sthn Athina. Prosomoiwsi prin kai meta ti rinoplastiki sto Exelixis Medical Institute. Dr Mireas Rhinpoplasty
 • Θα ενημερωθείτε από τον Δρ. Μοιρέα για το πλέον προηγμένο σύστημα ρινοπλαστικής με υπερήχους, το περίφημο Piezo Ultrasonic Surgery System και τις εξαιρετικές δυνατότητες που αυτό προσφέρει καθώς και το πως θα εξασφαλιστεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την δική σας ξεχωριστή περίπτωση
Rinoplastiki me Yperhxoys sthn Athina. Xeiroyrgeio Rinoplastikhs. Dr Mireas Rhinoplasty

Στο τέλος της επίσκεψης θα πάρετε και επιπλέον έντυπο υλικό με αναλυτικές οδηγίες για την μετεγχειρητική περίοδο ενώ θα κλειστεί και το ραντεβού σας για την αφαίρεση του μικρού ρινικού νάρθηκα η οποία θα γίνει 4-6 ημέρες μετά την επέμβαση

Αξιολόγηση
Βαθμός4,8/5 (σε 13 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα