Ο Καλύτερος Ρινοπλαστικός Χειρουργός. Ποια είναι η Κατάλληλη Επιλογή για Εμένα;

Ποιος είναι ο Καλύτερος Ρινοχειρουργός για Εσάς; Η επιλογή του καλύτερου πλαστικού χειρουργού που θα αναλάβει τη ρινοπλαστική σας δεν είναι μια απλή υπόθεση.

Ποιος είναι ο Ιδανικός Ρινοχειρουργός για τη Δική μου Περίπτωση;

Η επιλογή του σωστού ρινοχειρουργού - πλαστικού χειρουργού για τη δική μας ξεχωριστή περίπτωση απαιτεί σωστή και σχολαστική έρευνα, ώστε να είμαστε σίγουροι αφενός ότι έχουμε επιλέξει τον κατάλληλο πλαστικό χειρουργό μύτης και αφετέρου ότι πράγματι θέλουμε να προχωρήσουμε σε ρινοπλαστική επέμβαση.
Plastikos Xeiroyrgos Vip. Xeirourgeio Rinoplastikis. Ultrasonic Rhinoplasty Dr Mireas. Exelixis Medical Athens Greece.

Βασικό κριτήριο μας για την επίτευξη του επιθυμητού φυσικού λειτουργικού και αρμονικού αποτελέσματος μετά από ένα χειρουργείο πλαστικής στη μύτη θα πρέπει να είναι η Εξειδίκευση του Πλαστικού Χειρουργού (Εξειδίκευση στη Λειτουργική & Αισθητική Ρινοπλαστική - Επανεπέμβαση).

Ο σωστός Ρινοχειρουργός θα μας αφιερώσει χρόνο και θα μας εξηγήσει διεξοδικά όλα όσα θα θέλαμε να μάθουμε.

Ο όρος «λειτουργική ρινοπλαστική» και η σημασία του Χειρουργού ΩΡΛ στο χειρουργείο

Με τον όρο Λειτουργική Ρινοπλαστική εννοούμε την επέμβαση της ρινοπλαστικής που εξασφαλίζει την καλή λειτουργία της μύτης σε συνδυασμό με ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα.

Στη σύγχρονη ρινοπλαστική χρησιμοποιούμε κατά κόρον μοσχεύματα από το ρινικό διάφραγμα προκειμένου να εξασφαλίσουμε το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την συχνή συνύπαρξη προβλημάτων που προκαλούν δυσχέρεια της ρινικής αναπνοής κάνει την παρουσία ενός Χειρουργού ΩΡΛ απαραίτητη προκειμένου να εξασφαλίσουμε την διευθέτηση ακόμα και των δυσκολότερων προβλημάτων που προκύπτουν κατά τη διόρθωση στραβού διαφράγματος και άλλων προβλημάτων του εσωτερικού της μύτης, καθώς και την πολύτιμη λήψη μοσχευμάτων συχνά σε μεγάλη έκταση.

Δρ. Μοιρέας MD-PhD

Ο Δρ. Γεώργιος Μοιρέας είναι Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος με Εξειδίκευση στη Ρινοπλαστική και Πλαστική Χειρουργική Προσώπου.
Rinoplastiki. Poios Einai Ο Kalyteros Rinoxeiroyrgos Orl Plastikos Xeiroyrgos Gia Thn Plastiki Sti Miti Mou? Dr Mireas Ultrasonic Rhinoplasty. Exelixis Medical Athens Greece.

Πραγματοποιεί με επιτυχία πλήθος Αισθητικών και Επανορθωτικών Πλαστικών Επεμβάσεων το χρόνο και χειρουργεία κεφαλής, τραχήλου και ωτορινολαρυγγολογίας. Το μεγαλύτερο μέρος των επεμβάσεων αυτών είναι επεμβάσεις Αισθητικής και Λειτουργικής Ρινοπλαστικής .

 • Είναι Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και πτυχιούχος του Κέντρου Αεροπορικής Ιατρικής.
 • Αναγνωρισμένος ως Εxpert στη Ρινοπλαστική με Υπερήχους ο Δρ. Μοιρέας συμμετέχει ως προσκεκλημένος ομιλητής στα μεγαλύτερα διεθνή συνέδρια του εξωτερικού εκπροσωπώντας την ελληνική ρινοπλαστική χειρουργική κοινότητα και έχει μεγάλο αριθμό δημοσιεύσεων σε ελληνικά και ξένα ιατρικά περιοδικά υψηλού κύρους.
 • Είναι μέλος πολλών εταιρειών – ελληνικών & διεθνών – με ειδίκευση στην αισθητική χειρουργική προσώπου, τη χειρουργική κεφαλής, τραχήλου & την Χειρουργική Ωτορινολαρυγγολογία, όπως οι: European Academy of Facial Plastic Surgery, European Rhinologic Society, American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery, American Rhinologic Society, Rhinoplasty Society of Europe, Ελληνική Ρινολογική Εταιρεία, Πανελλήνια Εταιρεία Ωτορινολαρυγγολογίας – Χειρουργικής Κεφαλής & Τραχήλου κ.α.
 • ο Δρ. Mοιρέας διαθέτει αποκλειστικά στο ιατρείο του στην Ελλάδα το σύστημα τρισδιάστατης προσομοίωσης ρινοπλαστικής και χειρουργικών επεμβάσεων προσώπου (VECTRA 3D Imaging της Canfield Imaging Systems USA).
 • Είναι ο ιδρυτής και επικεφαλής της χειρουργικής ομάδας του Exelixis Medical Institute , η οποία ειδικεύεται στην Αισθητική & Επανορθωτική Χειρουργική Προσώπου & Σώματος.
 • Είναι ο ιδρυτής του « The Doctors Medical Network » του Προτύπου Δικτύου Εξειδικευμένων Ιατρών 20 και πλέον ειδικοτήτων.

Διαβάστε αναλυτικά το βιογραφικό του Ρινοπλαστικού Ωρλ. Δρ. Μοιρέα  

Παρακολουθείστε σε video εμπειρίες - μαρτυρίες των ασθενών του 

Δείτε φωτογραφίες από περιστατικά ρινοπλαστικής πριν και μετά το χειρουργείο 

Ρινοπλαστική: Είμαι ο κατάλληλος υποψήφιος;

Κατά την αναζήτησή μας για τον καλύτερο πλαστικό χειρουργό, θα πρέπει να αναρωτηθούμε εάν είμαστε οι κατάλληλοι υποψήφιοι για τη συγκεκριμένη επέμβαση.

Η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων που υποβάλλεται σε ρινοπλαστική επιθυμεί:

 • Τη δημιουργία μιας καλαίσθητης και σε αρμονία με το υπόλοιπο πρόσωπο μύτης, που να τους απαλλάξει από την είσπραξη συμπεριφορών που επηρεάζουν τον ψυχισμό τους, να τους απελευθερώσει, να τους χαρίσει αυτοπεποίθηση ώστε να κατακτήσουν τους στόχους τους.
 • Την επίλυση των προβλημάτων που δυσκολεύουν την αναπνοή και την όσφρηση τους, πχ στραβό ρινικό διάφραγμα.

Βασική επιθυμία τους είναι το αποτέλεσμα της ρινοπλαστικής τους να είναι απόλυτα φυσικό σε σημείο να μην γίνεται καν αντιληπτό από κάποιον τρίτο ότι έχουν χειρουργηθεί.

Πριν προχωρήσουμε σε χειρουργείο ρινοπλαστικής πρέπει να λάβουμε υπόψιν τα εξής:

 • Κάνουμε την επέμβαση επειδή εμείς το επιθυμούμε και όχι γιατί κάποιος άλλος μας έχει πείσει να το κάνουμε.
 • Αναζητούμε ρεαλιστική λύση στο πρόβλημα και στην εμφάνισή μας και όχι να μοιάσουμε σε κάποια διασημότητα.
 • Το ζητούμενο της ρινοπλαστικής επέμβασης είναι να υπάρχει αρμονία στο πρόσωπο, με φυσιολογική κίνηση κατά την ομιλία και τους μορφασμούς και η μύτη να συμβαδίζει με το φύλο, την ηλικία και την προσωπικότητα του ατόμου.

Εάν έχετε καλή γενική υγεία, έχετε μια θετική στάση και ρεαλιστικές προσδοκίες, είναι πιο πιθανό να είστε ένας καλός υποψήφιος για την επέμβαση αυτή.

Πρέπει να σημειωθεί ότι λόγω της πολύ ιδιαίτερης φύσης της επέμβασης στην πραγματικότητα ο κάθε ασθενής μπορεί να θεωρηθεί ξεχωριστός από όλους τους άλλους και να εφαρμοστούν πολύ διαφορετικές τεχνικές απ' ότι συνήθως.

Τι πρέπει να συζητήσω με τον χειρουργό μου πριν από την ρινοπλαστική μου;

Xeirourgeio Rinoplastikis. Iatreio Stin Athina Prin Tin Epemvasi Plastikis Sti Myti. Dr Mireas Ultrasonic Rhinoplasty. Exelixis Medical Athens Greece.
 • Θα πρέπει να μιλήσετε στον χειρουργό σας εκ των προτέρων για να περιγράψετε τους στόχους σας και να μάθετε για τους κινδύνους και τα οφέλη.
 • Ο χειρουργός σας θα σας αναλύσει τις νέες μεθόδους ρινοπλαστικής που χρησιμοποιούνται και τα οφέλη τους.
 • Μαζί θα βρείτε την κατάλληλη προσέγγιση ούτως ώστε να αποκτήσετε μια συμμετρική μύτη που θα ταιριάζει στο πρόσωπο σας.
 • Ο πλαστικός χειρουργός θα σας αναλύσει διεξοδικά την διαδικασία, τους πιθανούς κινδύνους, αναλόγως με την περίπτωση σας.
 • Επίσης θα λάβετε αναλυτικές οδηγίες σχετικά με την ανάρρωση σας.
 • Θα πρέπει επίσης να ρωτήσετε τον χειρουργό σας για πληροφορίες σχετικά με το κόστος της επέμβασης.
 • Εάν έχετε ασφάλεια υγείας, μιλήστε με την εταιρεία ασφάλισης υγείας σας, ώστε να είστε σίγουροι σχετικά με το τι θα καλυφθεί και τι θα πληρώσετε.
 • Οι ασφαλιστικές εταιρείες υγείας δεν πληρώνουν συνήθως για πλαστική χειρουργική -εκτός αν συντελεί ιατρικός λόγος για την επέμβαση.
Λύστε περισσότερες απορίες και ενημερωθείτε σχετικά με τα συχνότερα ερωτήματα των ασθενών μας σχετικά με την προεγχειρητική περίοδο, το χειρουργείο και την μετεγχειρητική περίοδο της ρινοπλαστικής επέμβασης.

Αξιολόγηση
Βαθμός4,9/5 (σε 23 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα